Hippo-Vof

Omdat beelden meer zeggen dan duizend woorden...

Wilt u ook een snelle website in HTML5 dan bent u bij ons aan het juiste adres.

We ontwerpen en bouwen websites op een geheel vernieuwende manier. Ze zijn weldoordacht en snel. Geen overtollige ballast die niet relevant is.

Door gebruik te maken van HTML5 bent u op de toekomst voorbereid en is het eenvoudig om diverse filmpjes, fotos e.d. toe te voegen aan uw site.

Onze eigen website is natuurlijk in deze taal geschreven. En zo ook toekomstbestendig gemaakt om deze te kunnen lezen op een tablet of telefoon.

We ontwerpen en bouwen websites op een geheel vernieuwende manier. Deze computertaal maakt gebruik van techniek die al op uw computer aanwezig is. Daardoor hoeven er geen overbodige codes mee gestuurd te worden. Dat scheelt tijd om de webpagina te laden. Die is dan minder “zwaar”. Geen overtollige, niet relevante ballast. Ook “laad”tijd is geld, nietwaar?

Bijvoorbeeld als u een filmpje wilt zien op een website. De meeste computers hebben een geïnstalleerd programma daarvoor. Dat werkt sneller en prettiger voor u. HTML5 zoekt dat op en draait het voor u. Makkelijk toch?

Ook staan er in onze HTML5 pagina´s geen codes die elke keer opnieuw een pagina vertellen hoe die moet worden opgebouwd. Die codes zitten ergens anders, zijn veel eenvoudiger en er wordt simpelweg in computertaal naar verwezen.

HTML werkt ook prima samen met andere talen als PHP en CSS3. The best of both worlds! Als u bijvoorbeeld een inlogprocedure op uw webpagina wilt, dan is dit vaak een combinatie van talen, die voor u controleren of alle verplichte vakken wel op de correcte manier zijn ingevuld. Zo kunt u fouten herstellen voordat ze naar een website verstuurd zijn.

En zo zijn er nog veel meer voorbeelden te noemen! Wilt u ook een snelle website in HTML5 dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Neem gerust contact op als wij u hierbij kunnen helpen.


Meer informatie.

Wist je dat…..

  Verschil in 2014 ten opzichte van 2013

  Er is een verhoging van de kinderopvangtoeslag van 1,2% t/m 18% voor inkomens vanaf € 47813,-- en hoger.

  En dat

  Het nieuwe rekenformulier proefberekening kinderopvangtoeslag 2014 gebaseerd op Kinderopvangtoeslag 2014 tabel en wetsvoorstel online staat en u het gratis kunt gebruiken. Klik hier om het te openen.


  En dat

  we al vele kilometers film en video overgezet hebben naar een DVD? En duizenden foto´s, negatieven en dia´s naar een CD of een slideshow? Het is een intensieve klus. En nog altijd, na nu bijna 5 jaar, vinden we dat leuk om te doen. Herinneringen opfrissen en bewaren voor de generaties na ons. Totdat, over een jaar of 25, wij of anderen weer druk zullen zijn om al die Dvd´s en Cd´s weer over te zetten naar…. Tja, wat zal er dan voor beelddrager zijn? Spannend, niet?

  En dat

  we binnen Hippo-Vof ook een afdeling hebben voor het bouwen van interactieve formulieren?
  Formulieren die je op je website plaatst en waar je dan allerlei informatie mee kunt binnen krijgen, berekeningen maken,  inschrijvingen doen?
  Wil je meer weten? Kijk dan bij Actueel

  En dat

  we het bijzonder waarderen als we reacties van bezoekers krijgen op onze website of onze producten? En ook vragen meer dan welkom zijn? Doen? Kijk dan bij Contact

Contact Us

Copyright © 2017 Hippo-Vof. All Rights Reserved.